Afscheid van school?

Betteld Amerongen is uitermate geschikt voor een geslaagd schoolkamp, zoals een groep-acht-kamp. Er is zowel binnen als buiten voldoende ruimte zodat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Bij koud of nat weer kunnen ze zich indien gewenst verdelen over de drie zalen voor verschillende activiteiten of is er voldoende ruimte in de grote zaal om iets samen te doen.

Binnen- en buitenpret

Buiten op het terras staan robuuste houten picknickbanken en in de speeltuin vinden ze voldoende speeltoestellen. Daarnaast de vuurstookplaats voor een gezellig vuurtje en een spannend verhaal. In de speeltuin naast de accommodatie staan klimrekken, een tafeltennistafel en een springkussen. Binnen kun je gezellig binnen spelletjes doen en om de open haard zitten.

Respect voor de natuur

Als Betteld zetten wij ons in voor de natuur. Schoolkampen kenmerken zich natuurlijk ook door hun avontuurlijke nachtspellen;Wij willen je er dan ook op wijzen dat, net als in heel Nederland, de bossen na zonsondergang niet meer betreden mogen worden. Dit neemt niet weg dat er méér dan voldoende mogelijkheden zijn voor een geslaagd schoolkamp!