Grote zaal

In de grote zaal staat voldoende meubilair voor elke mogelijke opstelling; van knus en gezellig tot zakelijk en functioneel. De grote ronde open haard zorgt naast de centrale verwarming voor voldoende warmte, gezelligheid en sfeer. Wel zelf droog hout (geen naald- of pallethout!) meenemen. In de grote huiskamer hangt een projectiescherm voor een presentatie, een film of online spel. Wil je alvast een kijkje nemen in de accommodatie? Bekijk dan snel het fotoablum!

Fotoalbum

Keuken

Direct naast de grote huiskamer vind je de keuken welke compleet is ingericht met groot werkblad, een zes-pits gasfornuis, een snijtafel, een vaatwasmachine, een heteluchtoven, voldoende koel- en vriescapaciteit en servies en bestek voor circa 80 personen. Heel handig is ook de extra koelkast in de grote zaal voor bijvoorbeeld de ontbijtspullen of (fris)dranken.

Keukeninventaris

Slaapkamers

De 4-persoons slaapkamers en de sanitaire ruimtes bevinden zich in beide gangen, links en rechts van de grote zaal.. De slaapkamers hebben allen 2 vaste stapelbedden waarvan het bovenbed omhoog kan worden geklapt, een wastafel met koud en warm water en een klein bureau. Beddengoed als een onderlaken, een dekbedhoes of slaapzak en een kussensloop dien je zelf mee te nemen.

Sanitair

De sanitaire ruimtes bestaan elk uit 3 douches, 3 toiletten en een aparte wastafel met spiegel. De sanitaire ruimtes zijn schoon, basic en bieden voldoende ruimte voor onze gasten.
Eén sanitaire ruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze ruimte is apart af te sluiten, heeft een douchestoel en meerdere handgrepen voor extra steun.

Kleine zaal

Aan het einde van de linker gang vind je een kleinere zaal voor bijvoorbeeld een workshop, het bekijken van een film of voor wanneer men uiteengaat in kleinere (gespreks)groepen. In deze zaal hangen een beamer en een projectiescherm. De capaciteit van deze zaal is circa 40 personen.

Plattegrond

Huiskamer

En als laatste; een huiskamer aan het einde van de rechter gang. Heerlijk rustig om te chillen, te gebruiken als workshopruimte, om een gebedsruimte van te maken etc. De capaciteit van dit zaaltje is circa 10-15 personen.

Speeltuin

Direct voor de accommodatie ligt een ruim terras met robuuste picknickbanken en wanneer je het trappetje afloopt kom je in de speeltuin. De speeltuin biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. Zo is er een airtrampoline, een klimrek, meerdere schommels, een tafeltennistafel, een basket en hangt er een volleybalnet. Verder vindt je er ook een vuurstookplaats waar al menig gezellige avondjes zijn gehouden.